Nem lehet a weboldalt úgy „szüneteltetni”, hogy közben az előfizetési idő megálljon. Az előfizetési időszak tovább fut, és nem lehet leállítani, szüneteltetni vagy „befagyasztani”.
Ha ez idő alatt nem szeretné, hogy a látogatók/ügyfelek elérjék az oldalt, bezárhatja a weboldalt (offline állapotba helyezheti). Ez megakadályozza a hozzáférést, de nem szünetelteti és nem hosszabbítja meg az előfizetés időtartamát.