Egy törölt webhelyet visszaállíthat, hogy újra hozzáférjen a tartalmához, és ismét elérhetővé tegye online.
Webhely visszaállítása
- Lépjen a fiókja Vezérlőpultjára.
- A webhelylista tetején állítsa a szűrőt Aktív helyett Törölt értékre.
- Kattintson a visszaállítani kívánt webhelyre a Vezérlőpult megnyitásához.
- Kattintson a Beállítások menüpontra az oldalsó menüben.
- A frissített menüben kattintson a Visszaállítás lehetőségre.
- Erősítse meg a műveletet az OK gombra kattintva.
Megerősítés után a webhelye visszaállításra kerül.
Megjegyzés
- A véglegesen törölt webhelyek nem állíthatók vissza.